Bel  ons op  085-3036138

LinkedIn Profiel Check door Ilse

Ilse-Weijland

Want hoe sta je er nu voor, welke indruk wekt je profiel en is dat toereikend dan wel uitnodigend voor een potentiële werk- en/of opdrachtgever?

Wij nemen graag de tijd om jouw persoonlijke LinkedIn profiel van een zogenaamde ‘APK’ te voorzien, zodat jij je online scherper kunt presenteren en je daarmee betere aansluiting vindt bij de arbeidsmarkt en/of je klanten. Onze bevindingen en tips ontvang je in de vorm van een compacte digitale profielscan in pdf, zodat je deze rustig na kunt lezen en er te allen tijden weer bij kunt pakken indien nodig.

Waar wij o.a. op letten:

Je foto
Je headline / kopregel
De samenvatting, persoonlijk profiel en vermelding van je contactgegevens
De opbouw en invulling van je werkervaring, opleiding, cursussen en evt. projecten
De aanwezigheid van aanbevelingen, vaardigheden en onderschrijvingen
De aanwezigheid van visuele content en het juiste gebruik van logo’s
Het aantal connecties en je activiteiten middels updates, aanwezigheid in groepen en het volgen van o.a. bedrijven
Mijn Wereldbaan heeft met Ilse Weijland een expert op het gebied van Social Media in  huis met jarenlange ervaring als loopbaancoach en social media trainer, èn met veel contacten in de recruitment en arbeidsmarkt, weet ze precies waar werk- en opdrachtgevers op letten als zij op zoek zijn naar geschikte kandidaten. Tijd om je die kennis ook eigen te maken en daarmee beter vindbaar te worden voor het werk en/of de opdracht die jij zoekt!

Meer weten? Bel ons op 085-3036138 of mail ons hier dan gerust met je vragen en/of opmerkingen, wij helpen je graag verder.

 

 

 

Deel je ervaring!