Bel  ons op  085-3036138

 Wereldbaan Coaching

In dit programma krijg je individuele ondersteuning op maat. Afhankelijk van uw doelstellingen kunt u rekenen op gemiddeld 5 tot 10 coachgesprekken, ongeveer 1 keer per 2-3 weken.

Dit programma geeft je inzicht  en richting;

  • Persoonlijke Coaching  naar innerlijke rust, overtuiging en zelfvertrouwen; een toename en bestendiging van je Authentieke Kracht.
  •  Door het inzetten van de ACT– vragenlijst wordt snel inzicht verkregen in je verborgen talenten. De uitgebreide  ACT- rapportage is een goede ondersteuning in je persoonlijke ontwikkeling en geeft inzicht in je verborgen kwaliteiten en ontwikkelpotentieel.

Kijk direct in de agenda van uw coach en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

Enkele ervaringen;

Gijs Massop

Ik ben een stukje evenwichtiger geworden en heb hierdoor een stukje meer rust gekregen in lastige situaties.

Het eerste gesprek heb ik toch ervaren als wat zweverig en ik dacht toen ik weg reed wel waar wil Theo nu naar toe? Uiteindelijk hebben we ook mede door deze sessie mijn vraag wel helder gekregen. De volgende gesprekken had ik dit gevoel totaal niet. De gesprekken heb ik dan ook allemaal als zeer prettig ervaren. De gesprekken gingen met veel respect, rust en diepgang. Dit was voor mij heel prettig om uiteindelijk bij de kern te komen van mijn onrust. De manier van werken van Theo vind ik prettig je wordt zelf aan het denken gezet op een manier die bij mij paste.

 

Sara Stomphorst

Ik heb meerdere psychologen, coaches en verschillende aanpakken gevolgd en ik heb nog nooit eerder het gevoel gehad dat ik volledig mijzelf kan en durf te zijn.

Ik voel mij bij Arjan volledig op mijn gemak, leer ontzettend veel en ben blij en dankbaar dat ik de kans heb gekregen om hem te ontmoeten en van hem te leren. Hij leert mij dat ik meer vanuit mijn hart mag leven, van mijzelf te houden, positief in het leven te staan en zo min mogelijk te oordelen over anderen. Ik leer mijzelf steeds beter kennen en ben op weg naar een leven vol liefde! Ik heb meerdere psychologen, coaches en verschillende aanpakken gevolgd en ik heb nog nooit eerder het gevoel gehad dat ik volledig mijzelf kan en durf te zijn. De manier waarop Arjan in het leven staat is hoe ik ook wil leven, wil denken en ervaren.

Wouter Oldenburger

Mijn advies zou zijn dat ieder nuchter mens zich eens open zou moeten stellen voor de methodiek van Arjan.

“Door goede aanbevelingen vanuit onze HR afdeling en collega’s die ook bij Arjan zijn geweest, begon ik gemotiveerd maar ook wel wat terughoudend aan ons traject. Het is Arjan gelukt om mij open te stellen voor gevoel en daar meer naar te luisteren en op te vertrouwen. Hierdoor heb ik meer rust gekregen: ik ben inmiddels overtuigd van mijn gevoel en heb daar ook al keuzes op gemaakt die mijn leven aangenaam beïnvloeden. Mijn advies zou zijn dat ieder nuchter mens zich eens open zou moeten stellen voor de methodiek van Arjan. Het helpt namelijk om meer zelf te sturen in plaats van je te laten leiden door verwachtingen van anderen.””

Kijk direct in de agenda van de coach en plan uw gratis oriënterend gesprek

Deel je ervaring!