Bel  ons op  085-3036138

Wereldbaan Programma

Al meer dan 300 Rabobank medewerkers gingen u met veel enthousiasme voor en beoordeelden het Wereldbaan Programma gemiddeld met een 8,8

Succes in je leven hoeft geen groot project te zijn. Meestal volstaan enkele, maar belangrijke veranderingen in je manier van denken.

De Inhoud van het Wereldbaan Programma;

Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst heb je thuis een ACT- vragenlijst ingevuld. De daar uit voortkomende uitgebreide ACT- rapportage wordt voorafgaand aan de workshops in een individueel gesprek met je besproken. De ACT-rapportage dient als basis voor de drie workshops en geeft inzicht in je verborgen kwaliteiten en ontwikkel-potentieel waarvan je je nog onbewust bent.

Dag 1: Vind je authentieke kracht

Tijdens deze eerste van 3 dagdelen maken we samen de Hoofd – Hart Schets. Dit is onze blauwdruk van inspiratie en bevlogenheid. Dit koppelen we vervolgens aan de 4 Inzichten van de Tolteken. Deze 4 inzichten helpen je om op een concrete wijze de stap van Hoofd naar Hart te kunnen maken. In een open sfeer (‘aan de keukentafel’) delen we relevante theorie en persoonlijke ervaringen.

Thema’s:

  • De weg naar eigen regie en verantwoordelijkheid; durven kiezen voor positiviteit
  • Hoe krijg ik een betere verbinding tussen mijn Hoofd en mijn Hart?
  • Optimale Persoonlijke Effectiviteit door het toepassen van de ‘4 Inzichten’

Dag 2: De ACT meting

De ACT Meting is bijzonder omdat het de enige vragenlijst is die ervoor kiest met symbolen te werken. Hierdoor komen er heel belangrijke inzichten voor je naar voren die anders altijd onontdekt zullen blijven. Zo krijg je inzicht in datgene waar je ‘voor in de wieg bent gelegd’ en dat wat je wel hebt geleerd (en goed kunt) maar niet echt bij je past.

Thema’s:

  • Hoe je de resultaten van de ACT vragenlijst dient te interpreteren
  • Opstellen van je Authentieke Kracht (Authentieke Kracht pitch)
  • Opstellen van je One-Liner waardoor je gewenste situaties naar je toe kunt halen

ACT bespreking; Individuele bespreking uitkomsten ACT- rapportage (14 pagina’s) met uitleg en begeleiding door een ervaren dieptepsycholoog (ACT- gecertificeerd).

Dag 3: Persoonlijke Website en Persoonlijk Hoger Doel

Op deze dag leer je vooral hoe je op een andere manier naar jezelf en al je (werk)ervaringen kunt kijken. Succesvol zijn hangt af van hoe je over jezelf denkt en welke woorden je daar aan geeft. Leven en werken vanuit je Persoonlijk Hoger Doel geeft je richting en energie. Je kunt er je hartstocht in kwijt. Je bloed gaat er sneller van stromen. Een goed geformuleerd Persoonlijk Hoger Doel geeft je een enthousiast gevoel en brengt je essentie naar boven.

Ontdek welk gevoel en welk doel je het idee geeft dat je tot leven komt. Bekijk het persoonlijke hoger doel van Magda op haar Persoonlijke Website.

We starten maandelijks vanuit meerdere locaties in het land met het Wereldbaan Programma . We hanteren maximaal 8 deelnemers per groep omdat we uit ervaring hebben geleerd dat het rendement uit de onderlinge interactie veel groter is een kleine groep.

De investering voor het Wereldbaan Programma is € 1550,- (excl. BTW). Onze ervaring is dat deze investering bijna altijd door de werkgever wordt vergoed. Mocht dit niet het geval of heb je op dit moment geen baan neem dan even contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Kijk direct in de agenda en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

 

image24 Chris Kemperman

“Nu heb ik niet alleen een fantastische nieuwe baan, ook voel ik mij meer ontspannen, kan ik beter genieten en durf ik keuzes te maken. Vanaf het begin had ik sterk het gevoel dat Arjan mij begreep en mij verder kon helpen. Mijn ervaringen in het traject hebben dit gevoel ondersteund. Naast mij te laten ervaren dat ik beter naar mijn hart kan luisteren (gevoel) heeft Arjan mij ook erg geholpen met mijn sollicitatievaardigheden en -brieven. Nu heb ik niet alleen een fantastische nieuwe baan, ook voel ik mij meer ontspannen, kan ik beter genieten en durf ik keuzes te maken. Arjan heeft mij enorm geholpen met zijn eerlijke feedback!” 

I

Deel je ervaring!