Bel ons:  085-0606467

Wij zijn van mening dat iedereen recht heeft op een carrière vanuit het hart. Als je namelijk je Hart op de eerste plaats zet, zal je het meeste werkgeluk en voldoening ervaren. En MijnWereldBaan is opgericht om je op een concrete wijze te helpen te ontdekken welke functie het best bij je past en hoe je vervolgens deze functie daadwerkelijk ook krijgt. De trainers van MijnWereldBaan weten vanuit eigen ervaring heel goed hoe moeilijk het soms is om te veranderen en / of te gaan solliciteren. Daarom begeleiden wij je op een open en rustige manier waarbij het oordeelvrij elkaar benaderen op de eerste plaats komt.

Wij werken met een aantal uitgangspunten:

  • Jij hebt meer talent dan jijzelf denkt.
  • Jij bent voor iets unieks in de wieg gelegd. Dat hoeft niet perse iets grootst of bijzonders te zijn. Maar ook jij kan het verschil maken.
  • Situaties die je overkomen hebben juist als doel om je uit te dagen je verder te ontwikkelen.
  • Hiervoor is het essentieel dat je het verschil ontdekt tussen je Aangeboren Kwaliteiten en je Aangeleerde Kwaliteiten.
  • Leidinggeven aan jezelf begint met zelf verantwoordelijkheid te nemen
  • Elke verandering biedt een kans
  • Positiviteit is een keuze waardoor nieuwe kansen zich sneller aandienen
  • Jezelf presenteren vanuit je eigen hartskracht maakt je op de arbeidsmarkt aantrekkelijk voor opdrachtgevers en onderscheidt je van je concurrenten.
  • Door je hoofd met je hart te verbinden komt energie vrij die ervoor zorgt dat je krachtig en authentiek overkomt

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan of je of vraagt of je wellicht beter tot je recht zou komen in een andere werkomgeving, biedt MijnWereldBaan je de juiste ondersteuning. Wij doen dit in een informele sfeer op een hele mooie landelijke locatie in Maarn (omgeving Utrecht).

Over Richard

Mijn naam is Richard. Ik ben opgeleid als (Team)coach, Organisatiedeskundige, Human beïng management, Deep Democracy, timeline- en hypnotherapy. Met passie werken aan de ontwikkeling van mensen in organisaties is wat mij kenmerkt.

Als creatieve verbinder het verschil maken naar meer gelukkige mensen in succesvolle organisaties is wat mij iedere dag weer drijft.

Meer informatie

Over Arjan

 

Mijn naam is Arjan. Ik ben opgeleid tot Arbeids & Organisatiepsycholoog en Sport Psycholoog. Vanaf 2000 heb ik 10 jaar lang, samen met een compagnon, een bureau gerund voor Coaching en Ontwikkeling.

Meer informatie

Deel je ervaring!
Contact