Bel Arjan:  06-26484162

Tip 2: Leer handelen vanuit de Regierol. Leer te vertrouwen op de kans die je nu hebt!

  • Heb je moeite met het zien van nieuwe kansen?
  • Vind je het moeilijk te vertrouwen op je eigen authentieke kracht?

Als je op zoek moet naar een nieuwe werkomgeving of klaar bent voor volgende stap in je carrière, kan het zijn dat je je plannen moet aanpassen. Je had het misschien anders gepland of voorgesteld. Je ziet de huidige situatie nog meer als een ongewenste ontwikkeling. Niet zozeer als een mogelijkheid om nu echt te gaan voor de baan van je dromen.

 

De tweede tip die wij je graag geven is om de regierol te nemen. Accepteer de huidige situatie en stel je open voor nieuwe mogelijkheden. Leer daarbij te vertrouwen op je eigen authenticiteit. Stel jezelf de vraag:

  • Welke kans biedt dit mij?

Als je de dingen ten goede wilt keren, dien je eerst de huidige situatie te veranderen. Zonder acceptatie kun je niets veranderen! In onze ogen schuilt er in een situatie van werkzoekend zijn altijd een nieuwe kans. Of je nu het einde van je huidige werkomgeving wel of niet aan zag komen. Of je nu gewenst of ongewenst op zoek gaat naar de nieuwe uitdaging. Het is altijd weer een nieuwe kans om plezier, geluk en succes te ervaren. Een kans om even stil te staan bij Wie je benten Wat je eigenlijk heel graag wilt.

Een cruciale vraag die hierbij komt kijken luidt: Geloof jij in je eigen authentieke kracht en in je bijzondere kwaliteiten?  Geloof je in de overtuiging dat er ergens een fantastische nieuwe uitdaging voor je is weggelegd? Of heb je van huis uit geleerd om niet te veel te vragen en veel te mogen verwachten. En dat je blij mag zijn dat je überhaupt werk weet te vinden. Als je meer wilt lezen over het rotsvaste vertrouwen dat je veel meer kunt dan je denkt en dat er heel veel mogelijkheden voor je zijn, kun je hier verder lezen.

Het maakt echt een wereld van verschil of je ervoor kiest vanuit Liefde (en vertrouwen) naar de huidige situatie te kijken of vanuit Angst (en onzekerheid en zorgen). Als je graag wilt leren vertrouwen op je eigen unieke kwaliteiten (die ook jij zeker hebt!) en daarbij enige ondersteunging kan gebruiken, kun je onze Mijn Wereldbaan Startbijeenkomsten bezoeken. Schrijf je nu hiervoor in.

  • Binnenkort ontvang je ook nog tips over:
    • hoe de kracht van positiviteit werkt
    • hoe je je One-Liner kunt opstellen en voor je kunt laten werken
    • op welke wijze je Social Media kunt gebruiken bij het vinden van je Wereldbaan.

 

Deel je ervaring!
Contact