Bel Arjan:  06-26484162

 

 

Ik ben van mening dat iedereen recht heeft op een carrière vanuit het hart. Als je namelijk je Hart op de eerste plaats zet, zal je het meeste succes, werkgeluk en voldoening ervaren. En MijnWereldBaan is opgericht om je op een concrete wijze te helpen te ontdekken welke functie het best bij je past en hoe je vervolgens deze functie daadwerkelijk ook krijgt.

Over Arjan

Mijn naam is Arjan. Ik ben opgeleid tot Arbeids & Organisatiepsycholoog en Prestatie Psycholoog en ben lid van het Nederlands Instituut van Psychologen. Al meer dan 20 jaar heb ik mij gespecialiseerd in Loopbaanbegeleiding vanuit het Hart.

Organisaties contacten mij omdat ze goed voor hun medewerkers willen zorgen. Of omdat zij de overtuiging hebben dat medewerkers op een andere plek (in de organisatie) beter tot hun recht komen. Andere reden zijn:

  • Functies of afdelingen verdwijnen
  • Er passiviteit en negativiteit dreigt te ontstaan omdat er veel verandert
  • Het belangrijk is dat medewerkers wendbaarder worden en  duurzamer inzetbaar zijn (omdat er altijd veranderingen zullen zijn)
  • Kosten willen besparen (niets doen betekent vaak een hoger ziekteverzuim, meer uitval, hoge afkoopsommen etc.)

Professionals bellen mij als zij

  • Op zoek zijn naar een (andere) baan en het belangrijk vinden de juiste keuze te maken
  • Wel succesvol zijn maar meer voldoening wensen
  • Van de ene in de andere functie zijn gerold en zich (nu) afvragen: ‘Wat wil ik eigenlijk zelf…?’
  • Beseffen dat zij meer kunnen maar niet goed weten welke talenten zij dan nog meer hebben (en welke werkomgeving daarbij hoort)
  • Twijfelen of hun huidige baan nog wel bij hun past en meer plezier en flow willen hebben
  • Er veel veranderingen op het werk zijn die zij als niet gewenst zien en zelf keuzes willen maken (ipv dat deze voor hun worden gemaakt)

 

Meer informatie

Over Liesbeth

Als loopbaancoach begeleid ik professionals bij het maken van krachtige stappen in hun loopbaan. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen in hun kracht te zetten zodat ze optimale energie en voldoening uit hun werk halen.

Ik ben een verbinder en altijd op zoek naar wat de mens drijft en op welke manier groei kan worden bereikt. Iedereen heeft unieke kwaliteiten en een ‘eigenheid’. Door eerdere functies en nevenactiviteiten heb ik ruime ervaring in de juridische en zakelijke dienstverlening. Ik weet heel goed hoe je hoofd werkt! Een aantal jaar geleden heb ik mijn hart gevolgd en me verder ontwikkeld als coach en (proces)begeleiding. Ik ben analytisch sterk en kom snel tot de kern. Door mijn sensitiviteit straal ik rust en vertrouwen uit. Mijn missie is: ‘Terug naar je oorspronkelijkheid en van daaruit groeien’. Zou de wereld niet veel mooier zijn als iedereen zijn roeping kent en deze durft te volgen…?

 

Meer informatie

 

Over Kris

Ik ben mede verantwoordelijk voor de uitbreiding van het netwerk en de uitvoering van de individuele begeleidingen. Als ervaren leidinggevende (Manager, Directeur) ben ik een bevlogen coach die professionals weet te raken.

Al meer dan 10 jaar ben ik werkzaam als interimmanager en -directeur, waarbij ik mijn coachende kwaliteiten inzet om medewerkers te laten ontdekken waar ze energie van krijgen en blij van worden. Ik geloof dat als je als mens doet wat bij je past, je optimaal functioneert.

Organisaties contacten mij omdat ik in staat ben organisatie in de juiste richting te laten bewegen. Organisaties gaan onder mijn leiding beter functioneren. Dit meet ik af aan de geboekte resultaten en de positiviteit die bij de teamleden ontstaat. Door mijn eigen bevlogenheid komt er energie in de gehele organisatie. En ik heb de moed om het echte contact aan te gaan.

Teams contacten mij omdat ik professionals help om vanuit vertrouwen het beste resultaat te bereiken. Ik geef inzicht in elkaars krachten en mijn creativiteit maakt dat de teamleden optimaal van elkaar gebruik weten te maken.

Professionals bellen mij als zij willen weten waar ze eigenlijk voor in de wieg zijn gelegd. Waar ze energie van krijgen en wat hun droom (ook al weer) was…  Ik help ze deze te vinden én te bereiken. Vaak blijkt dat de gemaakte keuzes eigenlijk geen keuzes waren. Ze rolden er vanzelf in. Met mijn hulp weten ze waar ze energie van krijgen en kunnen de keuzes weer bewust worden. Ik heb mij gespecialiseerd in Loopbaanbegeleiding vanuit het Hart.

 

 

Anderen die ook al eens gestruikeld zijn in het leven en die ik inzet om je te kunnen helpen zijn:

Ellen Isaäcson, Leontien Kramer

 

Deel je ervaring!
Contact