Bel Arjan:  06-26484162

De inhoud van Mijn Potentieel

 

“Ik weet nu waar ik naar toe wil en waar het nog aan schort.”   Janneke Bosma

“Nu weet ik welke banen ik niet meer wil…!”    John Schilder

“Door Mijn Potentieel te volgen ben ik geen ondernemer meer. Ik werk nu met veel meer voldoening in de non-profit sector.”     Maarten van der Burgt

“Door de begeleiding van MijnWereldBaan heb ik mijn eigen Coachpraktijk gestart.”    Martine Scholten

“Ik gun anderen dezelfde ervaring.”      Ditta Kamphorst

“Mijn advies zou zijn dat ieder nuchter mens zich eens open zou moeten stellen voor de werkwijze van Arjan.”     Wouter Oldenburger

 

Past je huidige baan nog wel?

Mijn Potentieel is uitermate geschikt om te checken of je huidige baan nog wel bij je past. En om vast te stellen voor welke functie(s) jij eigenlijk in de wieg bent gelegd.

  • We zijn allemaal voor iets bijzonders in de wieg gelegd.
  • Dat hoeft niet per se iets groots te zijn maar ook jij kunt, op jou manier het verschil maken.
  • Maar omdat we in onze jeugd vooral leren om ons aan te passen aan de verwachtingen van anderen, raken we dat al snel kwijt.

 

Hoeveel energie kost werken je?

Ook jij hebt je geleerd je aan te passen. Waarschijnlijk ben je daar ook heel goed in geworden. En ben je best wel succesvol in je carrière. Maar geeft je huidige baan je nog energie? Of ben je moe en plof je na je werk op de bank om er niet meer vanaf te komen?

Ik herken het bij mezelf. Ik heb heel lang mijn werk gedaan op doorzettingsvermogen en discipline. En ik zei dan tegen mezelf: ‘even door de zure appel heen bijten’ en ‘het gras is bij de buren niet groener…’ Lang heb ik vastgehouden aan de zekerheid van het hebben van een baan. En ik was succesvol. Maar had toch geen rust en voldoening.

 

De Hoofd Hart Formule

Je kunt voor de rest van je leven vasthouden aan schijnzekerheden. Je angst voorop zetten. Maar daar is het leven niet voor bedoeld. Toch?

Voor iedereen is er een WereldBaan. Maar je moet dan wel weten waarvoor jij ooit in de wieg bent gelegd. En dat kan ik voor je achterhalen!

Niet omdat ik kan toveren. Maar ik heb de beschikking over een vragenlijst die niet alleen met tekst maar ook met plaatsjes werkt. En juist die afbeeldingen kies je vanuit je gevoel; vanuit je Hart. En omdat je je Hart centraal stelt, weet je voor welke baan of soort functies jij ooit in de wieg bent gelegd. En je krijgt dan ook te zien welke talenten je nog makkelijk verder kunt ontwikkelen waardoor je nog verder groeit !

  • Wil jij én succesvol zijn én ook voldoening ervaren?
  • Wil je weten of je huidige baan nog wel bij je past?
  • Van welk werk krijg jij energie?
  • Wil jij je echte drijfveren weten?

 

Met Mijn Potentieel weet je voor welke baan jij in de wieg bent gelegd. En we kijken ook vast naar talenten die je ook nog hebt maar nog minder hebt ontwikkeld. Samen vertalen we dat naar je huidige situatie.

Durf je hart te volgen; er is nog zo veel meer mogelijk … !

  • Onderscheid je van je concurrenten. Hoe? Door de Rolls-Royce onder de psychologische vragenlijsten in te vullen, ontdek je je sterke aangeboren Kwaliteiten en je Nieuw Potentieel.
  • Welke functies horen bij die talenten die jij veel meer hebt dan anderen?
  • Vind jouw juiste antwoorden op alle sollicitatievragen.

 

Wanneer: Op afspraak (veelal binnen enkele dagen)

Een dagdeel 1 op 1 expert-begeleiding met je MijnWereldBaan coach

Locatie: Online (videobellen); evt op een locatie bij je in de buurt

Prijs: € 975,- (excl. btw)

Aanmelden

Wil je nog wat meer informatie? Je mag me altijd bellen (06-26484162) of mailen (arjan@mijnwereldbaan.nl). Ik sta je graag te woord.


 

Deel je ervaring!
Contact