Bel Arjan:  06-26484162

Ilse-WeijlandAls social media trainer bij mijn wereldbaan onderzoek ik een vraag, probleem, gebeurtenis en/of situatie met een open blik. Vanuit oprechte nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt en met een stevige basis aan werkervaring en opleiding.

Als ervaringsdeskundige op het vlak van (moeilijke) keuzes maken, (gedwongen en gekozen) ontslag verwerken, voor jezelf kiezen, social media uitpluizen en een eigen bedrijf opstarten, heb ik daarnaast een goed beeld van hoe het voelt om in jouw schoenen te staan.

Zonder reflectie geen ontwikkeling en zonder eigen regie geen vooruitgang, daar geloof ik heilig in. Zelf heb ik tijd en ruimte gecreëerd voor wat ik het liefste doe: met mensen en organisaties in gesprek gaan en ze helpen verder te kijken dan wat er voor hen ligt.

Want dat je er soms alleen even niet uitkomt, is niet gek. En ermee blijven worstelen en maar niet vooruitkomen, niet nodig wat mij betreft.

Op persoonlijke noot heb ik een voorliefde voor de ‘kleine’ dingen in het leven: nieuwe gerechten uitproberen, iedere dag een willekeurige foto maken en zoveel mogelijk mooie, bijzondere en ‘andere’ plekken ontdekken in deze wereld.

Ik ben ondertussen 33 jaar en woon als geboren Brabantse samen met man en dochter in Den Haag.

Deel je ervaring!
Contact