Bel Arjan:  06-26484162

Interne en externe
mobiliteit vanuit het hart

Lea Sterenborg

Voor de ontwikkeling van het persoonlijk leiderschap van onze medewerkers waren wij het afgelopen jaar op zoek naar een geschikte partner die onze bank kon ondersteunen. Hierbij kwamen wij in contact met MijnWereldBaan. In eerste instantie vroeg ik mij af: “Is dit wel was wat wij zoeken; komen we hier wel verder mee of is dit weer het zoveelste bureau en meer van hetzelfde?”.

Geïnspireerd door het verhaal van Richard en Arjan en de positieve reacties van de managers hebben we besloten om het traject met MijnWereldBaan op te starten. We hebben dit in fases aangepakt waarbij steeds goed geluisterd is naar de reacties en de wensen van onze medewerkers. De reacties na fase 1 (de ACT-metingen en persoonlijke terugkoppeling) waren zeer lovend en we besloten verder te gaan waarbij uitstekend maatwerk werd geleverd door MijnWereldbaan.

Het traject heeft de medewerkers meer bewust gemaakt van hun eigen rol in het veranderingsproces en zelfreflectie op gang gebracht. Ook heeft het medewerkers meer zelfvertrouwen en positiviteit gegeven. De medewerkerstevredenheid en de sfeer in de organisatie zijn verbeterd en daarmee heeft het indirect ook een bijdrage geleverd aan de klanttevredenheid. Ik kijk zeer positief terug op dit traject en naar wat het ons als organisatie heeft opgeleverd. Ik kan Richard en Arjan dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die aan de slag wil met zijn persoonlijke- en carrièreontwikkeling.

Deel je ervaring!
Contact