Bel Arjan:  06-26484162

1 minuut van je tijd voor feedback van deelnemers. Goed idee?!

Na afloop van de training “Mijn Bestemming’ hebben we aan de deelnemers gevraagd wat het hen heeft opgeleverd. Wij zijn er happy mee!

Zo krijg je een Werelds-CV. Met 5x meer kans op succes.

Een CV blijft belangrijk. Oké, de kans blijft bestaan dat je op basis van je CV wordt afgewezen. Maar zorg er wel voor dat deze kans zo klein mogelijk is. 

Proef het enthousiasme van deelnemers. Wordt het ook tijd voor jou?

Een kleine inkijk in wat het programma ‘Mijn Bestemming’ je kan opleveren. Leren van mededeelnemers is de extra bonus! En je vergroot ook je netwerk meteen.

Past je huidige baan nog wel bij je? Check dit. Binnen 4 uur weet je het.

We rollen vaak van de ene functie naar de andere. Totdat het niet meer vanzelf gaat. Dat is het beste moment om in te grijpen.

Voor welke functie ben jij eigenlijk in de wieg gelegd?

Wist je dat ook jij geboren bent met een bedoeling? En dat je al je kwaliteiten die je nodig hebt om die bedoeling in te vullen al hebt…? Alles is er al!

Voor als solliciteren niet echt je hobby is. Zorg voor direct succes.

Je IQ, je opleiding, je werkervaring… Allemaal niet zo belangrijk voor een succesvolle sollicitatie. Ontdek hoe jij je krachtig én kwetsbaar kan presenteren.

Energie? Wij maken het tastbaar voor jou en jij vindt de baan die jij echt wilt

In no-time heb ik helder van welke functies jij energie krijgt. Je zal verrast zijn. En vele nieuwe carrièrekansen bieden zich aan. 

Zo leer je succesvol met veranderingen om te gaan

Ik ben ervan overtuigd dat elke verandering je uitdaagt jezelf te ontwikkelen. Durf jij nooit meer slachtoffer te zijn en te kiezen voor de Vriendelijke Wereld?

Hiermee word jij onweerstaanbaar voor nieuwe werkgevers

Je CV dient altijd top te zijn. Dit betekent een onderscheidend ‘Persoonlijk Profiel’. Zo stel je een fantastisch profiel op te stellen. 

Zit je prima op je plek op je werk? Maar toch wat onrustig...?

Vrijwel dagelijks word ik geconfronteerd met personen die zich in slaap hebben laten sussen. Het werk was wel oke. Zeker niet top. Gewoon volgehouden. Maar nu…

Deel je ervaring!
Contact