Lea Sterenborg

Voor de ontwikkeling van het persoonlijk leiderschap van onze medewerkers waren wij het afgelopen jaar op zoek naar een geschikte partner die onze bank kon ondersteunen. Hierbij kwamen wij in contact met MijnWereldBaan. In eerste instantie vroeg ik mij af: “Is dit wel was wat wij zoeken; komen we hier wel verder mee of is dit weer het zoveelste bureau en meer van hetzelfde?”.

Geïnspireerd door het verhaal van Richard en Arjan en de positieve reacties van de managers hebben we besloten om het traject met MijnWereldBaan op te starten. We hebben dit in fases aangepakt waarbij steeds goed geluisterd is naar de reacties en de wensen van onze medewerkers. De reacties na fase 1 (de ACT-metingen en persoonlijke terugkoppeling) waren zeer lovend en we besloten verder te gaan waarbij uitstekend maatwerk werd geleverd door MijnWereldbaan.

Het traject heeft de medewerkers meer bewust gemaakt van hun eigen rol in het veranderingsproces en zelfreflectie op gang gebracht. Ook heeft het medewerkers meer zelfvertrouwen en positiviteit gegeven. De medewerkerstevredenheid en de sfeer in de organisatie zijn verbeterd en daarmee heeft het indirect ook een bijdrage geleverd aan de klanttevredenheid. Ik kijk zeer positief terug op dit traject en naar wat het ons als organisatie heeft opgeleverd. Ik kan Richard en Arjan dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die aan de slag wil met zijn persoonlijke- en carrièreontwikkeling.

Deel je ervaring!

Kelly van Rees

Ik stond in mijn loopbaan op het punt om wat anders te gaan doen en wilde de bevestiging of dit de juiste keuze was. Voor mij was het traject van MijnWereldBaan dan ook een mooie kans om te kijken waar mijn kracht ligt. Voorafgaand aan iedere sessie was ik sceptisch, maar na iedere sessie kwam ik er achter dat ik weer nieuwe inzichten had opgedaan en dat het mij weer verder hielp in het maken van mijn keuzes. Ik heb nog beter geleerd waar mijn kwaliteiten liggen en hoe ik mijzelf beter positioneer als persoon in mijn werk en hoe ik dit kan vertalen naar mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb geleerd hoe ik beter om kan gaan met veranderingen en dat verandering begint bij jezelf. Het traject bracht mij meer rust en de bevestiging dat ik op de goede weg ben. Ik kan dit traject dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die meer uit zichzelf wil halen en meer rust wil ervaren in veranderende organisaties.

Deel je ervaring!

Wendy Wieringa

De groepssessies heb ik als zeer impactvol ervaren. Dat bevestigde voor mij dat ik de juiste keuze had gemaakt. Ik merkte al snel een verandering en daar was ik naar op zoek. Ik voel me nu meer in balans, zowel in mijn nieuwe werk als privé. Ik geef me meer over aan dat wat op mijn pad komt. Dit durf ik omdat ik vertrouwen in mezelf voel en ervaar. Er is meer positiviteit in mijn leven en dat geeft mij meer energie en ruimte in mijn hoofd. Door het programma van MijnWereldBaan te volgen is mij een richting gewezen die ik zelf niet had opgezocht. Ik gun iedereen deze inzichten, het maakt het leven mooier en makkelijker.

Deel je ervaring!

John Schilder

Met dit traject wilde ik vooral uitvogelen hoe mijn carrière pad het beste zou kunnen lopen. Ik had vooraf niet direct de intentie om van baan te wisselen. De coaching en begeleiding vanuit Richard en Arjan heeft mij hierin veel opgeleverd. Zo weet ik nu bovenal wat ik niet meer wil in de toekomst. Ook ben ik nu veel beter in staat om mijzelf krachtig neer te zetten en te formuleren wie ik ben en waar mijn kwaliteiten wel en niet liggen. Als gevolg hiervan durf ik nu makkelijker mijn keuzes te maken. Dit geeft mij zelfvertrouwen en brengt focus aan in de dingen die ik echt leuk vind. De groepssessies heb ik als zeer positief ervaren doordat er een prettige sfeer heerste waarin men zich open en respectvol naar elkaar opstelde. Voor iedereen die wil werken aan zijn/ haar persoonlijk leiderschap kan ik het traject van MijnWereldBaan dan ook van harte aanbevelen.

Deel je ervaring!

Ireen Hubner

Geraakt door de persoonlijke voorbeelden en ervaringen van Richard en Arjan en door het besef dat ieder mens te maken heeft met veel aangeleerd gedrag werd mijn aandacht voor dit traject getrokken en heb ik mij ingeschreven. Ik heb de training als zeer positief ervaren. Er was sprake van een open en positieve sfeer waarin ik nieuwe kennis en inzichten over mijzelf heb opgedaan. De persoonlijke terugkoppeling op de ACT meting en de aangereikte inzichten hebben mij geleerd dat ik meer mag vertrouwen op mijn sterke punten. Kortom: ik heb een nog scherper beeld gekregen over mijzelf en het heeft mij meer vertrouwen gegeven als persoon als het gaat om mijn loopbaanontwikkeling. Ik kan het traject van MWB dan ook van harte aanbevelen voor iedereen.

Deel je ervaring!

Erik Maarsink

Hij is eerlijk en houdt niet van verkooppraatjes. Door de helderheid die Arjan verschafte (wat hij wel en niet voor mijn organisatie kon betekenen) is hij bij ons in beeld gekomen. Hij is eerlijk en houdt niet van verkooppraatjes. In mijn ogen kan Arjan scherpe analyses maken en geeft hij daar een prima advies bij. Dit brengt hij bijzonder helder en scherp naar voren, zonder poespas. Voor sommige Medewerkers was zo’n analyse te confronterend. Arjan heeft mij geholpen bij een aantal lastige keuzes bij het functioneren van Medewerkers. Zijn adviezen waren helder en duidelijk.

Deel je ervaring!

Juliette Jalving

Door de contacten met Arjan voel ik mij verrijkt. Vanaf het eerste moment dat ik Arjan zag, voelde het goed. Hij is toegankelijk en geeft het vertrouwen om te delen. Hij is iemand waarbij ik mij prettig voel om in gesprek te gaan over wie ik ben en waarom ik de dingen doe zoals ik deze doe. Door de contacten met Arjan voel ik mij verrijkt. Arjan straalt rust en vertrouwen uit, stelt kritische vragen en biedt de juiste hulpmiddelen aan (boeken/opdrachten/films) om nieuwe inzichten te verschaffen.

Deel je ervaring!

Chris Kemperman

Nu heb ik niet alleen een fantastische nieuwe baan, ook voel ik mij meer ontspannen, kan ik beter genieten en durf ik keuzes te maken. Vanaf het begin had ik sterk het gevoel dat Arjan mij begreep en mij verder kon helpen. Mijn ervaringen in het traject hebben dit gevoel ondersteund. Naast mij te laten ervaren dat ik beter naar mijn hart kan luisteren (gevoel) heeft Arjan mij ook erg geholpen met mijn sollicitatievaardigheden en -brieven. Nu heb ik niet alleen een fantastische nieuwe baan, ook voel ik mij meer ontspannen, kan ik beter genieten en durf ik keuzes te maken. Arjan heeft mij enorm geholpen met zijn eerlijke feedback!

Deel je ervaring!

Joep Holland

In het traject van Mijn Wereldbaan zaten elementen die ik als HR Manager (en verantwoordelijke voor een gestroomlijnd proces) als zeer waardevol, vernieuwend en aanvullend heb ervaren. Bij mijn vorige werkgever boden Arjan en Theo een nieuw concept aan voor Outplacementbegeleiding voor onze Medewerkers. In dit traject zaten elementen die ik als HR Manager (en verantwoordelijke voor een gestroomlijnd proces) als zeer waardevol, vernieuwend en aanvullend heb ervaren. Hoewel zij een kleine organisatie zijn, wil dit niet zeggen dat zij geen kwaliteit leveren: in tegendeel zelfs. Ik heb de flexibiliteit en geleverde kwaliteit als zeer positief ervaren. Hun filosofie en levensovertuigingen spreken mij aan!

Deel je ervaring!

Regina Koolhaas

Veel van onze Medewerkers zijn geïnspireerd geraakt en dragen het nu verder uit. Als opdrachtgever is het voor mij de vraag of een coach in staat is verbinding tot stand te brengen met mijn Medewerkers. Staan mijn Medewerkers al voldoende open om voor het maken van verbinding tussen Hoofd en Hart? Bij Arjan heb ik ontdekt dat hij echte verbinding maakt en bij veel van mijn mensen inzichten naar boven brengt die men nog onvoldoende kende. Veel van onze Medewerkers zijn geïnspireerd geraakt en dragen het nu verder uit. Aanvankelijke twijfel heeft mij bij plaatsgemaakt voor blijmoedigheid. Van Arjan heb ik geleerd dat we elke dag weer kunnen kiezen voor (eigen) geluk (de vriendelijke wereld); het is maar hoe je tegen de dingen aankijkt! Arjan straalt pure vriendelijkheid en rust uit. Hij gaat zonder oordeel het gesprek aan en is oprecht geïnteresseerd in de ander. Hij stelt mooie, kritische vragen die je aan het denken zetten – wellicht in een crisis brengen – maar zeker in beweging laten komen. Ook vind ik zijn coachaanpak duidelijk (het Plan van Aanpak) en concreet (hij weet de kern te benoemen).

Deel je ervaring!