Lea Sterenborg

Voor de ontwikkeling van het persoonlijk leiderschap van onze medewerkers waren wij het afgelopen jaar op zoek naar een geschikte partner die onze bank kon ondersteunen. Hierbij kwamen wij in contact met MijnWereldBaan. In eerste instantie vroeg ik mij af: “Is dit wel was wat wij zoeken; komen we hier wel verder mee of is dit weer het zoveelste bureau en meer van hetzelfde?”.

Geïnspireerd door het verhaal van Richard en Arjan en de positieve reacties van de managers hebben we besloten om het traject met MijnWereldBaan op te starten. We hebben dit in fases aangepakt waarbij steeds goed geluisterd is naar de reacties en de wensen van onze medewerkers. De reacties na fase 1 (de ACT-metingen en persoonlijke terugkoppeling) waren zeer lovend en we besloten verder te gaan waarbij uitstekend maatwerk werd geleverd door MijnWereldbaan.

Het traject heeft de medewerkers meer bewust gemaakt van hun eigen rol in het veranderingsproces en zelfreflectie op gang gebracht. Ook heeft het medewerkers meer zelfvertrouwen en positiviteit gegeven. De medewerkerstevredenheid en de sfeer in de organisatie zijn verbeterd en daarmee heeft het indirect ook een bijdrage geleverd aan de klanttevredenheid. Ik kijk zeer positief terug op dit traject en naar wat het ons als organisatie heeft opgeleverd. Ik kan Richard en Arjan dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die aan de slag wil met zijn persoonlijke- en carrièreontwikkeling.

Deel je ervaring!

Kelly van Rees

Ik stond in mijn loopbaan op het punt om wat anders te gaan doen en wilde de bevestiging of dit de juiste keuze was. Voor mij was het traject van MijnWereldBaan dan ook een mooie kans om te kijken waar mijn kracht ligt. Voorafgaand aan iedere sessie was ik sceptisch, maar na iedere sessie kwam ik er achter dat ik weer nieuwe inzichten had opgedaan en dat het mij weer verder hielp in het maken van mijn keuzes. Ik heb nog beter geleerd waar mijn kwaliteiten liggen en hoe ik mijzelf beter positioneer als persoon in mijn werk en hoe ik dit kan vertalen naar mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb geleerd hoe ik beter om kan gaan met veranderingen en dat verandering begint bij jezelf. Het traject bracht mij meer rust en de bevestiging dat ik op de goede weg ben. Ik kan dit traject dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die meer uit zichzelf wil halen en meer rust wil ervaren in veranderende organisaties.

Deel je ervaring!

Wendy Wieringa

De groepssessies heb ik als zeer impactvol ervaren. Dat bevestigde voor mij dat ik de juiste keuze had gemaakt. Ik merkte al snel een verandering en daar was ik naar op zoek. Ik voel me nu meer in balans, zowel in mijn nieuwe werk als privé. Ik geef me meer over aan dat wat op mijn pad komt. Dit durf ik omdat ik vertrouwen in mezelf voel en ervaar. Er is meer positiviteit in mijn leven en dat geeft mij meer energie en ruimte in mijn hoofd. Door het programma van MijnWereldBaan te volgen is mij een richting gewezen die ik zelf niet had opgezocht. Ik gun iedereen deze inzichten, het maakt het leven mooier en makkelijker.

Deel je ervaring!

John Schilder

Met dit traject wilde ik vooral uitvogelen hoe mijn carrière pad het beste zou kunnen lopen. Ik had vooraf niet direct de intentie om van baan te wisselen. De coaching en begeleiding vanuit Richard en Arjan heeft mij hierin veel opgeleverd. Zo weet ik nu bovenal wat ik niet meer wil in de toekomst. Ook ben ik nu veel beter in staat om mijzelf krachtig neer te zetten en te formuleren wie ik ben en waar mijn kwaliteiten wel en niet liggen. Als gevolg hiervan durf ik nu makkelijker mijn keuzes te maken. Dit geeft mij zelfvertrouwen en brengt focus aan in de dingen die ik echt leuk vind. De groepssessies heb ik als zeer positief ervaren doordat er een prettige sfeer heerste waarin men zich open en respectvol naar elkaar opstelde. Voor iedereen die wil werken aan zijn/ haar persoonlijk leiderschap kan ik het traject van MijnWereldBaan dan ook van harte aanbevelen.

Deel je ervaring!

Ireen Hubner

Geraakt door de persoonlijke voorbeelden en ervaringen van Richard en Arjan en door het besef dat ieder mens te maken heeft met veel aangeleerd gedrag werd mijn aandacht voor dit traject getrokken en heb ik mij ingeschreven. Ik heb de training als zeer positief ervaren. Er was sprake van een open en positieve sfeer waarin ik nieuwe kennis en inzichten over mijzelf heb opgedaan. De persoonlijke terugkoppeling op de ACT meting en de aangereikte inzichten hebben mij geleerd dat ik meer mag vertrouwen op mijn sterke punten. Kortom: ik heb een nog scherper beeld gekregen over mijzelf en het heeft mij meer vertrouwen gegeven als persoon als het gaat om mijn loopbaanontwikkeling. Ik kan het traject van MWB dan ook van harte aanbevelen voor iedereen.

Deel je ervaring!

Erik Maarsink

Hij is eerlijk en houdt niet van verkooppraatjes. Door de helderheid die Arjan verschafte (wat hij wel en niet voor mijn organisatie kon betekenen) is hij bij ons in beeld gekomen. Hij is eerlijk en houdt niet van verkooppraatjes. In mijn ogen kan Arjan scherpe analyses maken en geeft hij daar een prima advies bij. Dit brengt hij bijzonder helder en scherp naar voren, zonder poespas. Voor sommige Medewerkers was zo’n analyse te confronterend. Arjan heeft mij geholpen bij een aantal lastige keuzes bij het functioneren van Medewerkers. Zijn adviezen waren helder en duidelijk.

Deel je ervaring!

Ries Boersen

Zijn eigen stijl en de stimulans van zelfreflectie hebben mij erg geholpen in het creëren van nieuwe inzichten. De vraag of er in ons contact een klik zou zijn was (en is) voor mij een hele belangrijke. Door mijn contacten met Arjan heb ik meer moed en nieuwe energie mogen ontvangen. Zijn eigen stijl en de stimulans van zelfreflectie hebben mij erg geholpen in het creëren van nieuwe inzichten. Inzichten die ik nu nog dagelijks toepas in mijn werk.

Deel je ervaring!

Joep Holland

In het traject van Mijn Wereldbaan zaten elementen die ik als HR Manager (en verantwoordelijke voor een gestroomlijnd proces) als zeer waardevol, vernieuwend en aanvullend heb ervaren. Bij mijn vorige werkgever boden Arjan en Theo een nieuw concept aan voor Outplacementbegeleiding voor onze Medewerkers. In dit traject zaten elementen die ik als HR Manager (en verantwoordelijke voor een gestroomlijnd proces) als zeer waardevol, vernieuwend en aanvullend heb ervaren. Hoewel zij een kleine organisatie zijn, wil dit niet zeggen dat zij geen kwaliteit leveren: in tegendeel zelfs. Ik heb de flexibiliteit en geleverde kwaliteit als zeer positief ervaren. Hun filosofie en levensovertuigingen spreken mij aan!

Deel je ervaring!

Martijn Vonk

Het traject is voor mij er alleen maar één van persoonlijke groei geworden waar ik bijna dagelijks nog aan terug denk. Ik vind het mezelf bloot moeten geven vaak wel moeilijk. Dit geldt ook voor het besef een eerste stap te gaan zetten in het begin van een ontwikkeling, zonder dat je weet waar je zal eindigen. Maar door de aanpak van Arjan en het gevoel wat hij mij gaf, is het traject voor mij er alleen maar één van persoonlijke groei geworden waar ik bijna dagelijks nog aan terug denk; het geeft me rust zaken goed op te pakken. De sessies met Arjan hebben mij vertrouwen gegeven en de mogelijkheid zo op zaken te reageren dat ik naar uitdagingen kijk en niet naar de randvoorwaarden. Arjan is belangrijk voor mijn persoonlijke ontwikkeling geweest. Hij is persoonlijk, zonder oordeel en toch direct zat.

Deel je ervaring!

Erik van ’t Veer

Arjan is erg goed in staat een sfeer te creëren waarin je je verhaal kwijt kunt en waardoor er snel een vertrouwensband ontstaat. Arjan is erg goed in staat een sfeer te creëren waarin je je verhaal kwijt kunt en waardoor er snel een vertrouwensband ontstaat. Wat voor mij belangrijk is geweest, is dat er geen zweverig type aan tafel zat. Jouw redenatie (hart/hoofd) waren heel goed te volgen en mooi vertaald naar mijn werk- en privéleven.

Deel je ervaring!